- 50%

Leon Jutematta Natural

125.00 kr1325.00 kr

Naturlig och grov Leon Jutematta Natural för en trendig inredare. Den präktiga ytan ät tilltalande. Mattan är tvåsidig.

  • Naturmaterial
  • Tvåsidig
  • Även stor storlek

Beskrivning

Leon Jutematta Natural

Naturlig och grov Leon Jutematta Natural för en trendig inredare. Den präktiga ytan ät tilltalande. Mattan är tvåsidig.

Vi rekommenderar att ha mattan i torra inomhusutrymmen. Juteprodukter kan ha en stark doft i början, men doften försvinner med tid. Doften kan neutraliseras med dammsugningspulver eller matsoda. Låt pulvret påverka i ett dygn och dammsug. Fuktighet kan förstärka doften, därför borde man undvika att vädra mattan ute i fuktig luft.

Dammsug och vädra mattan regelbundet. Torka bort fläckar med en torr och mjuk borste. Skaka inte mattan kraftigt, mattan kan skadas! Professionell tvätt rekommenderas för mattan.

Tekniska egenskaper:

Material: 100% jute

Tjocklek på mattan: 7-10 mm

Vikt: 2 kg/m2

Allmänt om naturfibermattor

Underbart grova och naturliga mattor till olika utrymmen. Naturfibermattorna är som bäst i entrén och köket, men en kreativ inredare använder dem även för att skapa en avslappnad atmosfär i vardagsrummet. Naturmaterial passar såväl  in i modern och skandinavisk, som i bohemisk stil.

Naturfibermattor kan kännas lite hårda och ojämna i början, men fibrer mjuknar upp och blir slätare i bruk. Det finns även runda jutemattor och stora storlekar i kollektionen.

Jute är en naturvänlig växtfiber, jute växer snabbt och behöver nästan inte alls gödsel vid odling. Jute som används i våra jutemattor odlas i Indien där mattorna också vävas. Dammsugning räcker oftast för att ta hand om en jutematta. Fläckar kan torkas med en mjuk borste. Blöta inte ner mattan om möjligt, vatten kan göra mattan hård. Jutemattor kan ha en stark doft i början. Doften försvinner i bruk, mattan kan också vädras ute i torr luft. Fuktighet kan förstärka doften. Dammsugningspulver och matsoda neutraliserar dofter effektivt.

Frågor? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med valet av den rätta mattan.

Saknar inspiration och idéer? Kolla här.

Mera inredningsinspiration hittar du på vår Instagram!

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

140×200 cm, 140x200cm, 160×230 cm, 160x230cm, 200×290 cm, 200x290cm, 60×90 cm, 60x90cm, 80x150cm, 80x200cm, 80x250cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.