Pupu barnmatta – rosa/vit

890.00 kr

Artikelnr: VAR-5322-vaaleanpunainen-valkoinen-kpl Kategori: Etiketter: , , , , , , , ,

Beskrivning

En härlig matta med kanin-tema för de minsta i familjen. Det söta mönstret och mjuka rosa toner ger mattan en glad attityd.

Snittande av mönstret i mattan får mattan verka tredimensionell. Luggen på mattan är tät och den täta ytan håller sin form som lekunderlag. En söt barnmatta är en briljant presentidé för de minsta i familjen.

Små fläckar är lätta att torka med tvättmedel eller textiltvättmedel. Dammsug mattan regelbundet med en len mattmunstycke enligt luggens riktning, undvik onödig skrubbning. Vi rekommenderar inte användning av mattdammare eller robotdammsugare eftersom borstar i munstycken kan skada mattan. Vattentvättas vid behov.

Längd på lugg: 15 mm

Vikt: 6,1 kg

Material: 100% polypropen

Observera detta när du köper en Jänö-matta.

Tät förpackade mattor reser en lång väg till oss, vilket betyder att en nyöppnad matta kan ha en doft i början. Doften försvinner i normal rumsluft och med att vädra mattan när det är torrt ute. Fuktighet kan förstärka doften.

Vill du ha hjälp med valet av mattan till barnrummet? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med valet av den rätta mattan. Betalningen går händigt även med avbetalning. Vi levererar beställningen till och med till din dörr!

 

Ytterligare information

Vikt N/A
Storlek

120×170 cm, 120x170cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Du kanske också gillar …

Prenumerera på vårt nyhetsbrev