Kanin barnmatta – Grå

89.00 kr890.00 kr

En härlig matta med kanin-tema för de minsta i familjen. Det roliga mönstret och neutrala gråa toner ger mattan en glad känsla.

Beskrivning

En härlig matta med kanin-tema för de minsta i familjen. Det roliga kanin-mönstret och neutrala gråa toner ger mattan en glad känsla.

Snittande av mönstret i mattan får mattan verka tredimensionell. Den täta ytan håller mattan i form som lekunderlag.

Små fläckar är lätta att torka med tvättmedel eller textiltvättmedel. Du kan ta hand om mattan med att dammsuga och vädra den regelbundet. Dammsug mattan regelbundet med en len mattmunstycke enligt luggens riktning, undvik onödig skrubbning. Vi rekommenderar inte användning av mattdammare eller robotdammsugare eftersom borstar i munstycken kan skada mattan. Vattentvättas vid behov. Läs mer om hur man väljer en matta till barnrummet.

  • lossnar inte damm
  • vattentvättbar
  • barnens favorit

Tjocklek på mattan: 15 mm

Vikt: 6,1 kg

Material: 100 % polypropen

Att observera när du köper en Kanin-matta

Tät förpackade mattor reser en lång väg till oss, vilket betyder att en nyöppnad matta kan ha en doft i början. Doften försvinner i normal rumsluft och med att vädra mattan när det är torrt ute. Fuktighet kan förstärka doften.

Vill du ha hjälp med valet av mattan till barnrummet? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med valet av den rätta mattan. Betalningen går händigt även med avbetalning. Vi levererar beställningen till och med till din dörr!

Ytterligare information

Vikt N/A
Storlek

120×170 cm, 120x170cm, 140x200cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev