Silmu rund jutetablett natural

74.00 kr

Rund jutetablett för en trendig inredare. Kombinera jutetebletten med makrameprodukter och skapa en underbar boho-stil. Vacker, flätad yta kompletterar jutetabletten. Jutetablett ger dukningen en naturnära känsla.

Beskrivning

Silmu rund jutetablett för en trendig inredare. Kombinera jutetabletten med makrameprodukter och skapa en underbar boho-stil i utrymmet. Vacker, flätad yta kompletterar jutetabletten. Jutetablett ger dukningen en naturnära känsla.

Den vackra och naturliga tonen passar såväl in i skandinavisk stil som i pikantare stil. Kombinera Silmu rund jutetablett med mattor från samma kollektion, och skapa ett intressant utrymme. Dammsug och vädra mattan regelbundet, tvätta skonsamt på plan vid behov. Juteprodukter kan ha en stark doft i början men doften minskar med tid. Doften kan neutraliseras med att sprida damsugningspulver eller matsoda på mattan och lämna det på mattan i en dygns tid. Sedan dammsugs pulvret bort från mattan. Doften förstärks av fuktighet och därför rekommenderar vi inte att vädra mattan när det är fuktigt ute.

Du kan läsa mer information om jute som material här.

  • trendig
  • naturmaterial
  • rund tablett
  • vacker, flätad yta

Material: 100% jute

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

40 cm pyöreä, 40cmpyöreä, 40cmrund

Produktrecensioner