Fri frakt för alla beställningar över 490 kr! Gäller tills 3.6., ej hemleverans.

- 30%

Pyörre Rund Matta Beige

315.00 kr1533.00 kr

Tankarna snurrar runt i en cirkel  när du försöker välja en matta? Pyörre Rund Matta beige är lösningen till både mindre och större utrymmen. Tidlös, mjuk och varm beige ton tillsammans med vacker flätad yta gör mattan förfinad. Material i Pyörre Rund Matta Beige är 100% återvunnen polyester.

  • Återvinningsmaterial (100 % PET-polyester)
  • Vacker flätad yta
  • Flera storlekar: 90 cm rund, 133 cm rund, 160 cm rund, 200 cm rund

Fraktkostnadskampanj 3.5.-3.6.Fri frakt för alla beställningar över €49. Gäller ej hemleveranser.

Beskrivning

Tankarna snurrar runt i en cirkel  när du försöker välja en matta?

Pyörre Rund Matta beige är lösningen till både mindre och större utrymmen. Tidlös, mjuk och varm beige ton tillsammans med vacker flätad yta gör mattan förfinad. Material i Pyörre Rund Matta Beige är 100% återvunnen polyester.

Pyörre Rund Matta Beige passar speciellt in i entré- och hallutrymmen, prova den minsta storleken även i badrummet. En rund matta passar bra under fåtöljen för att skydda golvet.

Pyörre Rund Matta Beige är tvåsidig. Använd halkskydd under mattan vid behov.

Dammsug och vädra mattan regelbundet. Vattentvätt med ljummet vatten vid behov. Damma eller skaka inte mattan från kanterna, kanterna kan skadas.

Tekniska egenskaper

  • Material: 100% återvunnen PET polyester
  • Tjocklek: 7 mm
  • Varm beige/naturvit ton
  • Dammsug och vädra mattan regelbundet. Vattentvätt med ljummet vatten vid behov. Damma eller skaka inte mattan från kanterna.

Önskar du få mera inredningsinspiration?

Det kan du hitta i våra sociala medier samt i vår blogg.

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

133cmpyöreä, 160cmpyöreä, 200cmpyöreä, 90cmpyöreä, Ø133 cm, Ø133cm, Ø160 cm, Ø160cm, Ø200 cm, Ø200cm, Ø90 cm, Ø90cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.

Allmänt om terrass- och entrémattor

Mycket gång, skor och smuts; entrén är en av de mest krävande utrymmena vad det gäller inredning. Vi har flera alternativ att välja emellan. Mjuk matta med luggyta känns bekväm under fötterna, en tjockare dörrmatta skyddar effektivare mot smuts. Dörrmattor har ett stadigt underlag som håller mattan på plats. Flera modeller kan även beställas enligt egna mått.

Stoppa smutsen redan på dörren med en utomhusmatta. En stilig dörrmatta ser också snygg ut.

En entrématta stoppar smutsen från att hamna vidare i huset. Mönstrad yta på entrémattor gömmer smutsen effektivt. Smuts och sand kan lätt dammsugas från mattan.

Kom ihåg att observera golvmaterialet när du väljer entrématta. Trä- och parkettgolv är ömtåliga för fuktighet, till exempel mattor med latexunderlag släpper igenom fuktighet från skorna. Mattor med vinylunderlag släpper inte igenom fuktighet, men fuktighet kan kondenseras under mattan och därför är det viktigt att dubbelkolla golvets läge varje då och då. Golvvärme påverkar också valet av entrématta, täta latex- och vinylunderlag rekommenderas inte med golvvärme. Täck inte hela golvet med mattan eller välj ett mer poröst och andningsbart alternativ.

Ta hand om entrémattan med regelbunden dammsugning och vädring, undvik onödigt skakande. Tvätta mattan med ljummet vatten vid behov, undvik onödigt tvättande. Observera, att entrémattor med luggyta kan lossna lite damm i början.

Terrassmattor tål olika väder och är lättskötta mattor till både utomhus- och inomhusutrymmena, så som terrassen, köket, entrén eller hallen. Mattor har ett uv-skydd. Terrassmattor kan beställas enligt egna mått och de finns även i stora storlekar.


Allmänt om korridormattor

Korridormattor passar in i varje hem. I vårt sortiment finns lättskötta och stiliga mattor till entrén, hallen, köket, hemvårdsrummet och även under matbordet. Korridormatta är ett utmärkt val för barn- och husdjursfamiljer. Det finns flera färgalternativ från naturliga beige och grått till till grönt, blått och rött. I vårt sortiment finns flera storlekar och mönster, och även runda modeller. Varje hem har sina egna proportioner och därför kan du även beställa korridormattor enligt dina egna mått.

Så väljer du en korridormatta

Korridormattor är lättskötta, de har len yta och lossnar inte damm. Därför passar de oftast även för allergiker. I vårt sortiment finns också mattor med fast halkskydd. Kom ihåg att observera golvmaterialet när du väljer korridormatta, till exempel mattor med gummiunderlag rekommenderas inte för parkettgolv. Mattor med gummiunderlag rekommenderas inte heller med golvvärme. Mattor med vävda underlag passar med de flesta golvmaterialen. Använd ett separat halkskydd under mattan vid behov.

Skötseltips för korridormattor

Alla våra korridormattor är vattentvättbara. Små fläckar kan torkas med en ren och fuktig trasa. Ta hand om mattan med regelbunden dammsugning och vädring. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan och speciellt kantbandningen.

Flera modeller kan beställas enligt egna mått. Korridormattor finns även i stora storlekar.