Fri frakt för alla beställningar över 490 kr! Gäller tills 3.6., ej hemleverans.

Paris Trappmatta Antracit

119.00 kr

Paris Trappmatta Antracit är snabb och lätt att installera. Stilig antracit ton passar ini både modern och mer traditionell inredning.

  • Lätt att installera
  • Praktisk storlek
  • Materialet lossnar ej damm

Fraktkostnadskampanj 3.5.-3.6.Fri frakt för alla beställningar över €49. Gäller ej hemleveranser.

Artikelnr: VAR-719-antrasiitti-kpl Kategorier: , , , , Etiketter: , ,

Beskrivning

Finslipa trappan med Paris Trappmatta Antracit!

Vill du fräscha upp trappan lätt och snabbt? I så fall är en Paris Trappmatta Antracit det du letar efter. Vacker antracit ton är lätt att kombinera med resten av inredningen. Formen är vacker och böjd, kanterna är vikta och kompletteras av vacker kantbandning. En trappmatta dämpar stegljuden och känns bekväm under fötterna. Mattan sätts fast med tejp och den fungerar i de flesta trapporna.

Paris Trappmatta Antracit är tillverkad av polypropen. Materialet är tätt och lossnar ej damm. Rengör trappan noggrant från smuts innan du fäster trappmattan. Ta bort skyddspappret från tejpen och sätt fast mattan på plats.

Dammsug trappmattan regelbundet. Möjliga fläckar kan torkas med en fuktig och ren trasa. För knepigare fläckar rekommenderas fläckborttagningsmedel eller skumtvätt passlig för materialet.

Tekniska egenskaper

  • Material: 100% polypropen, tejpfästning
  • Färg: antracit
  • Tjocklek: 6 mm
  • Vikt: o,18 kg/kpl
  • Storlek: 64×25 cm
  • Vård: Regelbunden dammsugning och vädring, torka möjliga fläckar med en ren och fuktig trasa

Paris Trappmatta finns även i andra färger.

Frågor? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med valet av den rätta mattan.

Saknar inspiration och idéer? Kolla här.

Mera inredningsinspiration hittar du på vår Instagram!

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

65×25 cm, 65x25cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.

Allmänt om terrass- och entrémattor

Mycket gång, skor och smuts; entrén är en av de mest krävande utrymmena vad det gäller inredning. Vi har flera alternativ att välja emellan. Mjuk matta med luggyta känns bekväm under fötterna, en tjockare dörrmatta skyddar effektivare mot smuts. Dörrmattor har ett stadigt underlag som håller mattan på plats. Flera modeller kan även beställas enligt egna mått.

Stoppa smutsen redan på dörren med en utomhusmatta. En stilig dörrmatta ser också snygg ut.

En entrématta stoppar smutsen från att hamna vidare i huset. Mönstrad yta på entrémattor gömmer smutsen effektivt. Smuts och sand kan lätt dammsugas från mattan.

Kom ihåg att observera golvmaterialet när du väljer entrématta. Trä- och parkettgolv är ömtåliga för fuktighet, till exempel mattor med latexunderlag släpper igenom fuktighet från skorna. Mattor med vinylunderlag släpper inte igenom fuktighet, men fuktighet kan kondenseras under mattan och därför är det viktigt att dubbelkolla golvets läge varje då och då. Golvvärme påverkar också valet av entrématta, täta latex- och vinylunderlag rekommenderas inte med golvvärme. Täck inte hela golvet med mattan eller välj ett mer poröst och andningsbart alternativ.

Ta hand om entrémattan med regelbunden dammsugning och vädring, undvik onödigt skakande. Tvätta mattan med ljummet vatten vid behov, undvik onödigt tvättande. Observera, att entrémattor med luggyta kan lossna lite damm i början.

Terrassmattor tål olika väder och är lättskötta mattor till både utomhus- och inomhusutrymmena, så som terrassen, köket, entrén eller hallen. Mattor har ett uv-skydd. Terrassmattor kan beställas enligt egna mått och de finns även i stora storlekar.