Fri frakt för alla beställningar över 490 kr! Gäller tills 3.6., ej hemleverans.

Ateena Lättskött Matta Ljusbrun

390.00 kr1790.00 kr

Ateena Lättskött Matta Ljusbrun har en len yta och är en praktisk matta till alla utrymmen. Mattan har ett klassiskt mönster och tidlösa färger som passar in i både moder och mer traditionell inredning.

  • Lättskött
  • Klassiskt bårdmönster
  • Flera storlekar: 80×150, 80×200, 80×250, 80×300, 133×190, 160×230, 200×285

Fraktkostnadskampanj 3.5.-3.6.Fri frakt för alla beställningar över €49. Gäller ej hemleveranser.

Artikelnr: VAR-6338-vaaleanruskea-kpl Kategorier: , , , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Ateena Lättskött Matta Ljusbrun räddar vardagen!

Ateena Lättskött Matta Ljusbrun har en len yta och är en praktisk matta till alla utrymmen. Mattan har ett klassiskt mönster och tidlösa färger som passar in i både moder och mer traditionell inredning.

Stiligt och enkelt bårdmönster ser modernt ut och passar under matbordet. Bårdmönstret ramar in mattan och lyfter fram matbordet. Ateena Lättskött Matta Ljusbrun fungerar speciellt i köket och hallen. Prova en stor storlek också i vardagsrummet vid soffgruppen.

Ateena Lättskött Matta Ljusbrun har en vacker och tidlös brun ton. Ljusbruna kanter ramar in den tvåfärgade centrumdelen och skapar en lugn känsla. Fast halkskydd i underlaget håller mattan på plats, Ateena är ett utmärkt val för barn- och husdjursfamiljer. Mattan finns i tre olika färger och flera storlekar. Kombinera olika färger och storlekar med varandra och skapa enhetlighet i ditt hem.

Mattan är vattentvättbar och lossnar inte damm. Dammsug och vädra mattan regelbundet. Vattentvätt med svalt vatten vid behov. Torka på plan. Torka möjliga fläckar med en ren och fuktig trasa. Undvik att vädra mattan ute i mycket kall luft.

Observera golvmaterialet när du väljer korridormatta.  Matta med gummiunderlag är inte det bästa alternativet för till exempel parkettgolv. Mattor med gummiunderlag rekommenderas inte heller med golvvärme.

Kombinera Ateena Lättskött Matta Ljusbrun även med vår Vuono Matta.

Tekniska egenskaper:

  • Material: 100% polypropen, latex i underlaget
  • Färg: ljusbrun
  • Vikt: 1,7 kg/m2
  • Tjocklek: 7 mm
  • Vård: Regelbunden dammsugning och vädring, vattentvätt med högst 3o grader varmt vatten vid behov.

Observera detta när du köper en matta

Tätt förpackade mattor reser en lång väg till oss. En nyöppnad matta kan alltså ha en stark doft i början. Doften försvinner i normal rumsluft. Mattan kan också vädras ute i torr luft. Fuktighet kan förstärka doften.

Frågor? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till.

Saknar inspiration och idéer? Kolla här.

Mera inredningsinspiration hittar du på vår Instagram!

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

133×190 cm, 133x190cm, 160×230 cm, 160x230cm, 200×285 cm, 200x285cm, 80×150 cm, 80x150cm, 80×200 cm, 80x200cm, 80×250 cm, 80x250cm, 80×300 cm, 80x300cm

Produktrecensioner

Om det har skrivits en recension om produkten så visas den här.


Allmänt om korridormattor

Korridormattor passar in i varje hem. I vårt sortiment finns lättskötta och stiliga mattor till entrén, hallen, köket, hemvårdsrummet och även under matbordet. Korridormatta är ett utmärkt val för barn- och husdjursfamiljer. Det finns flera färgalternativ från naturliga beige och grått till till grönt, blått och rött. I vårt sortiment finns flera storlekar och mönster, och även runda modeller. Varje hem har sina egna proportioner och därför kan du även beställa korridormattor enligt dina egna mått.

Så väljer du en korridormatta

Korridormattor är lättskötta, de har len yta och lossnar inte damm. Därför passar de oftast även för allergiker. I vårt sortiment finns också mattor med fast halkskydd. Kom ihåg att observera golvmaterialet när du väljer korridormatta, till exempel mattor med gummiunderlag rekommenderas inte för parkettgolv. Mattor med gummiunderlag rekommenderas inte heller med golvvärme. Mattor med vävda underlag passar med de flesta golvmaterialen. Använd ett separat halkskydd under mattan vid behov.

Skötseltips för korridormattor

Alla våra korridormattor är vattentvättbara. Små fläckar kan torkas med en ren och fuktig trasa. Ta hand om mattan med regelbunden dammsugning och vädring. Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan och speciellt kantbandningen.

Flera modeller kan beställas enligt egna mått. Korridormattor finns även i stora storlekar.