Månadens favorit: orientalisk Zahra matta - spara 25 %!

Trafikmatta Grå

350.00 kr590.00 kr

Barnens favoritmatta! Mattan bjuder in små bilister till lek på de kurviga vägar. Det finns två olika färger och storlekar.

  • Vattentvättbar
  • Lättskött
  • Lossnar inte damm
  • Presentidé

Beskrivning

Trafikmatta Grå är barnens favorit! De kurviga vägar på mattan bjuder in små bilister till lek.

Fartfyllda billekar hör till en viss ålder. Alla hittar säkert sina favoritrutter på roliga trafikmattor. Utöver den traditionella, färgglada trafikmattan finns det nu en stilig svartvit bilmatta i vårt sortiment. Tänker du på en presentidé för barn? Trafikmatta Grå glädjer säkert de som är intresserade i billekar.

Latex-underlag håller mattan på plats även under de mest fartfyllda lekar. Mönstret på mattan kan variera lite. Dammsug och vädra mattan regelbundet, vattentvätt vid behov. Tvätta må fläckar lokalt med tvättmedel eller textiltvättmedel. Användning av mattdammare eller robotdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan.

Tekniska egenskaper:

Material: 100% polypropen, latex i underlaget

Färg: Grå

Vård: Regelbunden dammsugning och vädring, vattentvätt med högst 30 grader varmt vatten vid behov.

Skötselråd för barnmattor

I barnrummet är det extra viktigt att mattan håller bra i bruk och är lätt att hålla ren. Mattor med tät och len yta är oömma i bruk. Små fläckar kan torkas med en ren trasa och mild tvättmedel. Alla barnmattor i vårt sortiment är vattentvättbara i fall det behövs. Dammsug mattan regelbundet med len munstycke, enligt väft eller lugg. Undvik onödig skurande.Användning av mattdammare eller robottdammsugare rekommenderas inte, borstmekanismen kan skada mattan. 

Observera detta, när du köper en barnmatta

Tät förpackade mattor reser en lång väg till oss, vilket betyder att en nyöppnad matta kan ha en stark doft i början. Doften försvinner i normal rumsluft och mattan kan vädras ute i torr luft. Fuktighet kan förstärka doften.

Frågor? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till.

Saknar inspiration och idéer? Kolla här.

Mera inredningsinspiration hittar du på vår Instagram.

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

100×150 cm, 100x150cm, 133×190 cm, 133x190cm

Produktrecensioner