Fri frakt för alla beställningar över 490 kr! Gäller tills 3.6., ej hemleverans.

Bilmatta, trafikmatta för barn – grå

350.00 kr590.00 kr

Barnens favoritmatta! Mattan bjuder in små bilister till lek på kurviga vägar. Det finns två olika färger och storlekar.

Fraktkostnadskampanj 3.5.-3.6.Fri frakt för alla beställningar över €49. Gäller ej hemleveranser.

Beskrivning

Bilmatta är barnens favorit! De kurviga vägar på mattan bjuder in små bilister till lek.

Fartfyllda billekar hör till en viss ålder. Alla hittar säkert sina favoritrutter på bilmattor. Utöver den traditionella, färgglada trafikmattan finns det en stilig svartvit bilmatta i vårt sortiment. Tänker du på en presentidé för ett barn? En bilmatta glädjer säkert de som är intresserade i billekar.

Latex-undelag håller mattan på plats äver under de mest fartfyllda lekar. Mönstret på mattan kan variera lite. Dammsug och vädra mattan, vattentvätt vid behov. Små fläckar är lätta att torka med tvättmedel eller textiltvättmedel. Vi rekommenderar inte användning av mattdammare eller robotdammsugare eftersom borstar i munstycken kan skada mattan.

  • vattentvättbar
  • lättskött
  • lossnar inte damm
  • hållbart underlag
  • presentidé

Material: 100% polypropen, underlag av latex

 

Observera detta, när du köper en trafikmatta för barn.

Tät förpackade mattor reser en lång väg till oss, vilket betyder att en nyöppnad matta kan ha en doft i början. Doften försvinner i normal rumsluft och med att vädra mattan när det är torrt ute. Fuktighet kan förstärka doften.

Vill du ha hjälp med valet av mattan till barnrummet? Kontakta vår kundtjänst via epost info@nokohome.se Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med valet av den rätta mattan.

Betalningen går händigt även med avbetalning. Vi levererar beställningen till och med till din dörr!

Ytterligare information

ViktN/A
Storlek

100×150 cm, 100x150cm, 133×190 cm, 133x190cm

Produktrecensioner