Månadens favorit: orientalisk Zahra matta - spara 25 %!

Boho som trend

Är du med förälskad i den avslappnade, bohemiska inredningsstilen? Är din stil mer diskret skandinavisk boho eller färgglad orientalisk boho? Bohostil har stjulit många finlädares hjärta just för dess avspändhet och olika stilriktningar i bohoinredning finns till varje smak. Det som alla bohostilar har gemensamt är avspändhet och många lager. För oss hos Nokohome betyder boho-stil naturmaterial och färger i inredningen.

Hur skapar jag boho-stil?

  • Naturmaterial

Välj naturmaterial till textilier och möbler. Välj till exempel bomull, ull, linne, sisal eller hampa till mattor och andra textilier. Möbler i varma trädtoner kompletterar boho-stilen. Tips: Leta gamla vintage-möbler från loppmarknader för att kombinera med de nya.

  • Makrame

Makrame är definitivt en hörnsten vad det gäller boho-stil! Välj en makrame-väggbonad att ha på väggen, häng upp grönväxter i makrame-amplar eller komplettera inredningen med en makrame-fotpall.

  • Grönväxter

Det kan inte finnas för mycket växter vad det gäller boho-stil! Skaffa flera olika växter och skapa olika uppsättningar av de. Monstera, svärmorstunga, kaktus och murgröna får ligga bohemiskt i flera lager. Tips: Skydda en kruka med en korg eller häng upp växterna i amplar.

  • Rottingmöbler

Rottingmöbler bland bohoinredningen hör inte endast till sommarstugan eller balkongen. I boho-stil kan du inreda till och med hela vardagsrummet med rottingmöbler eller komplettera andra möbler med en enstaka rottingstol eller -fotpall.

  • Orientaliska mattor

Orientaliska mattor och färgglada kelim-mattor hör definitivt till den färgglada och orientaliska boho-stilen. Med en färgglad matta kan du tillägga en nypa bohemiskhet i skandinavisk inredning. Tips: i boho-stil kan en kelin-matta till och med hängas upp på väggen som en väggbonad eller användas som täcke på soffan eller sängen.

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr